Több látogatót szeretnél a honlapodra?

Ismered a link cserét és a link gyűjteményt, mint a leghatékonyabb marketing lehetőséget?
A link csere nem csak a leghatékonyabb marketing lehetőség, de egyben a legolcsóbb is.

Ha szeretnéd, hogy oldaladat ne csak azok látogassák, akiknek elmondod, hogy mi a címe, akkor regisztráld be különböző linkgyűjteményekbe, illetve adatbázisokba. A legtöbb helyen ezt ingyen megteheted úgy, hogy nem kell érte fizetned. Ezeket az oldalakat hívják linkgyűjteményeknek. Vannak ezenkívül olyan oldalak, ahol a link bekerülésének feltétele, hogy kitesszük weboldalunkra az adott oldal linkjét, és cserébe ő is hivatkozik ránk egy linkkel. Ezt hívják linkcserének.

Három weboldalt mutatnék be az egyik egy linkcserét ajánl, a másik kettő linkgyűjtemény.

Linkcsere

Linkcserénél nem feltétlenül az számít, hogy minél több weboldallal linket tudjunk cserélni. Nagyon fontos, hogy ahova kitesszük a linkünket, az minőségi oldal legyen lehetőleg látogatottabb, és keresettebb legyen, mint a mi oldalunk. Megbízható honlap legyen, nézz utána, hogy a honlap, akivel linket akarsz cserélni, nics -e tiltó listán, így biztosak lehetünk benne, hogy a csere megéri a számunkra. Még ha nem is jönnének túl sokan az oldalról a mi weboldalunkra, a keresőkben, akkor is jobb helyezést érünk el bizonyos kulcsszavakra, hiszen egy olyan oldal hivatkozik ránk , melynek a rangja igen jó a Google-ben.

Linkgyűjteménybe való linkajánlás

A linkgyűjteményekbe történő bekerülést általában regisztráció, vagy egy linkajánló űrlap kitöltése előzi meg. A Startlap rengeteg oldalból áll, ilyenformán hatalmas nagy, viszont a sok link között elveszhet a mi oldalunk linkje.

Do you want more visitors to your website?

Do you know link exchange and link collection as the most effective marketing opportunity? Link exchange is not only the most effective marketing option, but also the cheapest.

If you want your page to be visited not only by those who tell you what your address is, sign up for various link collections and databases. In most places, you can do this for free without having to pay for it. These pages are called link collections. In addition, there are sites where the condition of the link is that we post the link to that page on our website, and in return he also links to us with a link. This is called link exchange.

I would present three websites, one offering a link exchange and the other two a collection of links.

Link exchange

When exchanging links, it does not necessarily matter that we are able to exchange links with as many websites as possible. It is very important that the quality of the page to which we link is as visited and sought after as possible. To have a trusted website, make sure the website you want to exchange links with is not on the blacklist, so we can be sure that the exchange is worth it for us. Even if not too many people come to our site from search engines, we’ll still rank better for certain keywords because we’re referring to a page that ranks high in Google.

Link recommendation link collection

Access to link collections is usually preceded by registration or filling out a link recommendation form. The Startlap consists of a lot of pages, this way it is huge, but among the many links, the link to our site can be lost.

Kategória: Hirek | A közvetlen link.