Kevesen tudják, hogy a szabványos weboldal, fellendíti az üzletet

Kevesen tudják, hogy a szabványos weboldal, fellendíti a honlap látogatottságát, az üzletet.

Ha eldöntötted, hogy szükséged van egy üzleti weboldalra, akkor fontos, hogy olyan céget válassz a kivitelezésre, aki úgy készíti el a weboldalad, hogy az bevételt is hoz. Látszólag ennek a feltételnek sok webdesign cég megfelel, de a technikai részletekben bújik meg a lényeg, amit egy átlag felhasználó csak később a pénztárcáján érzékel. Ez a szakszerűség dönti el, hogy a keresők a te weboldaladat dobják ki első oldalakon, vagy valaki másét. Bizonyára te is érzékeled, hogy ez mennyire kulcsfontosságú kérdés.

Szabványos weboldalt készítünk

Minden általunk elkészült weboldal megfelel a szabványoknak. Most azt gondolhatod, hogy mi sem természetesebb ennél, és igazad is van. Azonban a gyakorlati élet egészen mást mutat. Ezrével találhatunk olyan webdesign cégeket, melyeknek még a saját weboldaluk sem szabványos. Ennek ellenére számos cég ajánl keresőoptimalizálást is. Ilyenkor azt sem tudom sírjak-e vagy nevessek. A keresők (pl. a Google) csak a szabványos weboldalakat tudják biztosan, és tökéletesen értelmezni. Tehát kijelenthetjük, hogy a szabványos weboldal a kereső optimalizálás alapköve. Így a kereső optimalizálással és weboldal készítéssel foglalkozó cég egy hozzáértő szemében nevetséges, de a szomorú az egészben az, hogy az átlag felhasználó ezt nem látja.

Szabvány ellenőrző eszköz

A szabványokat a W3C (World Wide Web Consortium) alakítja ki. A W3C az internetezők rendelkezésére bocsátott egy eszközt, melynek segítségével bárki ellenőrizheti van-e hiba a weboldalában.Az ellenőrizni kívánt weboldal címe (http://www.solarnet.hu alakban add meg!):

Hibátlan weboldal a szöveg zöld háttérrel a következőképpen kezdődik: “This Page Is Valid…”. A folytatás nem fontos többféle is lehet. Ilyenkor hátradölhetünk, hiszen a weboldalunk tökéletesen szabványos. Hibás weboldal esetén piros alapon kaponk egy hibaüzenetet, és a legfölső sorban az oldal tetején kiírja az oldal a hibák számát is. Ilyenkor érdemes a hibákat javíttatnunk.

Mit tegyek, ha weboldalam nem szabványos?

Keress egy olyan programozót, aki meg tudja csinálni a Te elvárásaidnak megfelelő honlapot.

Few know that a standard website will boost your business

Few know that a standard website, boosts website traffic, business.

Once you have decided that you need a business website, it is important that you choose a company to implement that will build your website in a way that also generates revenue. Apparently, many web design companies meet this condition, but the point is in the technical details that an average user will only perceive later in their wallet. This professionalism decides whether search engines will throw your website out on the first pages or someone else. Surely you also realize how key this is.

We create a standard website

All the websites we create meet the standards. Now you can think that nothing is more natural than that, and you are right. However, practical life is quite different. There are thousands of web design companies that don’t even have their own website as standard. However, many companies also offer search engine optimization. I don’t even know if I cry or laugh. Search engines (such as Google) can only interpret standard web pages reliably and perfectly. So we can say that a standard website is the cornerstone of search engine optimization. So a search engine optimization and website creation company is ridiculous in the eyes of an expert, but the sad thing about it is that the average user doesn’t see it.

Standard inspection tool

The standards are developed by the W3C (World Wide Web Consortium). The W3C has provided Internet users with a tool that allows anyone to check for errors on their website. Enter the address of the website you want to check (http://www.solarnet.hu!):

A flawless web page with a green background begins with “This Page Is Valid…”. The sequel may not be important in several ways. In this case, we can sit back, as our website is perfectly standard. In the event of a faulty website, we will receive an error message on a red background, and the page will also display the number of errors at the top of the page. In this case, it is worth correcting the errors.

What should I do if my website is not standard?

Find a programmer who can make a website that meets your expectations.

Kategória: Hirek | A közvetlen link.