Miért nagyon fontos, folyamatosan frissíteni honlapodat?

Sokszor találkozom az Interneten azzal a problémával, hogy a weboldalak többsége elavult, régi információkat tartalmaz. Többször látok olyat is, hogy egy cég weboldalán az aktuális akciójuk, vagy új termékük szolgáltatásuk nem jelenik meg időben.

Mit veszíthetünk, ha nem frissítjük a weboldalunk tartalmát?

Természetesen bevételt fogunk veszíteni. Ha egy látogató elavult információkkal találkozik weboldalunkon, azt fogja gondolni, hogy nem foglalkozunk elég komolyan a cégünkkel, és ebből jogosan vonja le azt a következtetést, hogy az ügyfelekkel sem törődik a céged. Inkább választ egy olyan céget, aki az interneten is komolyan veszi azt, amit csinál. Mivel a weboldaladon keresztül találkozik a cégeddel először az érdeklődő. Az első benyomás nagyon fontos, ha naprakész információval tudsz szolgálni a honlapodon, felkelted a honlapodra látogatók figyelmét, akkor többen érdeklődnek a tevékenységed, szolgáltatásod iránt.
Pl.: a kettoskonyveles.hu


Miért van akkor mégis ennyi elavult honlap az Interneten?

A hibát természetesen nem a cégvezetőkben kell keresni. Ahhoz, hogy friss tartalom legyen a weboldalainkon nagy szerepet játszik a weboldalunk technikai fejlettsége, illetve a webmester hozzáállása.

Általában a weboldal készítők csak elkészítik a weboldalakat, de arról persze nem szólnak előre, hogy minden frissítés külön pénzbe kerül majd. Ráadásul a levelezgetés miatt, és egyéb időbeosztási problémák miatt sokszor a frissítés 3-4 nap, vagy esetleg hetek múlva készül csak el.

Van ingyenes, azonnali megoldás is!

Létezik olyan megoldás is, amikor te frissítheted saját weboldaladat. Mielőtt arra gondolnál ezt jobb szakemberre bízni, el kell mondjam, hogy ez a frissítés nem bonyolultabb, mint megírni egy e-mailt, vagy hozzászólást írni egy fórumba, vagy kitölteni a árajánlat kérő űrlapunkat.

Akkor miért nem készíttet mindenki ilyen honlapot?

Mert ez kevésebb bevételt hoz egy weboldal készítőnek, hiszen a módosítások utáni pénzből nem részesül. Vannak akik felkínálják ezt, de horribilis összegeket kérnek érte. Nálunk nincs különbség árban egy szerkeszthető honlap és egy hagyományos weboldal között. Csak a viszonyítás miatt írom, hogy nálunk egy szerkeszthető weboldal 5 menüpontig 60.000,- Ft + ÁFA összegért készül el, és ebben már a kereső-optimalizálás is benne van.
Sok weboldal készítő több százezres árajánlatról derül ki, hogy a honlap nem módosítható (csak külön díj ellenében), és még a keresőoptimalizálás sincs az árban, vagyis csak az látja a weboldalunkat, akinek megmondjuk, hogy milyen címen éri el. Az emberek azonban laikusként nem tudják, hogy milyen lehetőségeik vannak ezen a téren, ezért könnyen beleszaladnak az ilyen ajánlatokba. Utána persze rájönnek, hogy nem megy jobban az üzlet az új weboldaluktól. De ennek nem feltétlenül kell így lennie!

Why is it so important to keep your website up to date?

I often encounter the problem on the Internet that most websites contain outdated, old information.

I also see several times that the service of their current promotion or new product does not appear on the website of a company in time.

What can we lose if we do not update the content of our website?

Of course we will lose revenue. If a visitor encounters outdated information on our website, they will think that we are not taking our company seriously enough and will rightly conclude from this that your company does not care about customers either.

He prefers to choose a company that takes what they do online as well. Because the interested party meets your company for the first time through your website.

The first impression is very important, if you can provide up-to-date information on your website, attract the attention of visitors to your website, then more people will be interested in your activity and service. Eg: www.kettoskonyveles.hu

Why are there so many outdated websites on the Internet?

Of course, the fault is not to be found in company executives.

The technical sophistication of our website and the attitude of the webmaster play an important role in keeping the content on our websites fresh.

Usually, website creators just create the websites, but of course they don’t anticipate that each update will cost a separate amount of money.

In addition, due to correspondence and other scheduling issues, the update is often completed in 3-4 days or possibly weeks.

There is also a free, instant solution! There is also a solution where you can update your own website. Before you think of entrusting this to a better professional,

I have to say that this update is no more complicated than writing an email or posting in a forum or filling out our quote request form.

Then why doesn’t everyone create such a website? Because it brings less revenue to a website builder as he doesn’t get paid for the changes.

There are those who offer this but ask for horrible amounts for it. We have no price difference between an editable website and a traditional website. For the sake of comparison, I write that an editable website is made for up to 5 menu items for 60,000 HUF + VAT, and this includes search engine optimization.

Many website builders have hundreds of thousands of bids that the website cannot be modified (for a fee only), and even search engine optimization is not included in the price, meaning that only the person at whom we reach you can see our website.

However, as a layman, people do not know what opportunities they have in this area, so they can easily run into such offers.

Afterwards, of course, they realize that the business isn’t going better from their new website. But this is not necessarily the case!

Kategória: Hirek | A közvetlen link.